• slide4
  • slide3
  • slide5

BrinkQ ondersteunt schaatser Sebastiaan Oranje

BrinkQ Professional Flooring is de trotse sponsor van schaatser Sebastiaan Oranje. De laatste 7 weken heeft Sebastiaan zich volledig kunnen concentreren op het schaatsen. Zijn trainingsstage aan de schaatsacademie in Inzell is hem dan ook erg goed bevallen. Afgelopen weekend was het afsluitende NK voor neo-senioren waar hij een mooie derde plaats op de 5000 meter en een vierde plaats op de 1500 meter behaalde.

Kijk hier voor een impressie van zijn verblijf in Inzell.

Sero: de nieuwe ontwerpbenadering van Tandus

Recentelijk heeft Tandus Flooring haar nieuwe ontwerpbenadering Sero TM geïntroduceerd, waarmee de wijze waarop vloerontwerpen tot stand komen volledig verandert. Met Sero TM is het ontwerp niet langer beperkt tot een modulaire tegel: de gehele vloer vormt de basis voor het ontwerp en de mogelijkheden zijn eindeloos. De productlijn wordt in Nederland exclusief op de markt gebracht door BrinkQ Professional Flooring. Voor het volledige persbericht, klik hier

Sero TM biedt een unieke ontwerpbenadering met een ongekende flexibiliteit doordat dessins, structuren en kleuren doorlopen over meerdere tegels. Traditioneel zijn ontwerpen gebaseerd op tegels in één ontwerp. Nu beschikt u over tegels in meerdere ontwerpen, die gezamenlijk een vloer vormen. En dat terwijl u de volledige vrijheid behoudt in de keuze van de installatievorm: eenrichting, diagonaal, halfsteens of ‘at random’, het ontwerp past altijd en levert een spannende, dynamische vloer op.

Wilt u ook geïnspireerd worden? Vraag dan ons inspiratieboek aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze passie voor vloeren in de praktijk

Veel nieuwe ontwikkelingen, maar wat blijft is onze passie voor vloeren. Gekoppeld aan het feit dat BrinkQ daadwerkelijk verantwoordelijkheid neemt voor een goed functionerend eindproduct over de gehele levenscyclus van uw vloer. Dit maakt ons concept ijzersterk en resulteert in een groeiend aantal tevreden gebruikers en opdrachtgevers.
 
Enkele voorbeelden:
 
Huize Winterdijk, Gouda
Sector: Zorg
Ruimte: Entree, gangen en recreatiezaal
Ontwerp: Roos en Ros architecten
Product: Powerbond RS style Grid Overlay
  
 
  
 
 
 
Ravelijn, Tiel
Sector: Zorg
Ruimte: Gangen en recreatiezaal
Ontwerp: eigen
Product: Powerbond RS style Applause III
 
Santos, Rotterdam
Sector: Vastgoed
Ruimte: Modelruimte voor potentiele huurders
Ontwerp: Ben van Berkel
Product: Identity vloer
 
AC Pento, Zwolle
Sector: Zorg
Ruimte: Entree, gangen, kantoren, liften, trappen
Ontwerp: Visser en de Graaf Enschede
Product: Powerbond RS Applause III, in twee kleuren uitgevoerd met Plexus Colour kleuraccenten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bavo, Amsterdam
Sector: Zorg en kantoor
Ruimte: Gangen en kantoren
Ontwerp: FACD, Marcel Schouten
Product: Tegeltapijt style Consequence
 
Balans, Sliedrecht
Sector: Zorg
Ruimte: Gangen, behandelkamers en kantoren
Ontwerp: Binnenwerk Moerkapelle, Steven Groenendijk
Product: Powerbond RS Monumento
 
Openbare Basisschool het Startblok, Schiedam
Sector: Onderwijs
Ruimte: Lokalen en gangen
Ontwerp: Eigen ontwerp
Product: Applause III medfloor

BrinkQ introduceert Powerbond RS

Sinds 1 januari 2011 is BrinkQ Professional Flooring B.V. officieel importeur en distributeur van Tandus producten in Nederland. Dit betekent dat het gehele producten en servicepakket van Tandus Flooring nu ook volledig voor de Nederlandse markt beschikbaar is: kamerbreed, geweven en tegeltapijt en het unieke product Powerbond RS.

Door deze samenwerking kan BrinkQ Professional Flooring B.V. de volledige verantwoordelijkheid nemen voor de gehele levenscyclus van de vloerbedekking met inbegrip van retourname garantie.