• slide3
  • slide5
  • slide4

Sero: de nieuwe ontwerpbenadering van Tandus

Recentelijk heeft Tandus Flooring haar nieuwe ontwerpbenadering Sero TM geïntroduceerd, waarmee de wijze waarop vloerontwerpen tot stand komen volledig verandert. Met Sero TM is het ontwerp niet langer beperkt tot een modulaire tegel: de gehele vloer vormt de basis voor het ontwerp en de mogelijkheden zijn eindeloos. De productlijn wordt in Nederland exclusief op de markt gebracht door BrinkQ Professional Flooring. Voor het volledige persbericht, klik hier

Sero TM biedt een unieke ontwerpbenadering met een ongekende flexibiliteit doordat dessins, structuren en kleuren doorlopen over meerdere tegels. Traditioneel zijn ontwerpen gebaseerd op tegels in één ontwerp. Nu beschikt u over tegels in meerdere ontwerpen, die gezamenlijk een vloer vormen. En dat terwijl u de volledige vrijheid behoudt in de keuze van de installatievorm: eenrichting, diagonaal, halfsteens of ‘at random’, het ontwerp past altijd en levert een spannende, dynamische vloer op.

Wilt u ook geïnspireerd worden? Vraag dan ons inspiratieboek aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.