• slide3
  • slide4
  • slide5

OBS Het Startblok

Ouders, kinderen en het team bouwen op openbare basisschool Het Startblok te Schiedam samen aan de toekomst. Een vloerbedekking die de kwaliteit van het onderwijs verbetert en de exploitatiekosten naar beneden brengt was hier vereist. Na uitvoerige testen en gesprekken met het bestuur is er in eerste instantie een test gedaan in het moeilijkste lokaal, die van groep 1. Hier wordt naar hartelust gekleid, geverfd, gespeeld met zand en water en is er nagenoeg geen vuilvangzone aanwezig voor het opvangen van straatvuil. Wij zijn de uitdaging aangegaan.

Pento Audiologisch Centrum

Het Audiologisch Centrum Zwolle is een gespecialiseerd centrum voor onderzoek, revalidatie, advies en begeleiding voor mensen met gehoorproblemen en kinderen met een taal- en spraakachterstand. De gehoortesten welke hier afgenomen worden vragen om zeer hoge eisen op het akoestisch vlak.

Ouwerkerk Notarissen

Ouwerkerk Notarissen is het jongste notariskantoor in Spijkenisse en Voorne-Putten-Rozenburg en bij uitstek uw gesprekspartner bij zaken die goed vastgelegd moeten worden voor de toekomst. Hoge representatiewaarde tegen een aanvaardbaar budget en met een natuurlijke en duurzame uitstraling. Dat was de opdracht die de architect mee kreeg.

Overige referenties

Catalpa Kinderdagverblijven, Landelijk
't Hofje van Gerrit de Koker, Rotterdam
S.Z.R., Tiel
Huize Winterdijk, Gouda
WoonCompas, Rotterdam
Balans Fysiotherapie, Sliedrecht
Huize Gouwestein, Gouda
TataSteel (Corus), IJmuiden
TU Delft congreszaal, Delft
Raadzaal Stadhuis, Delft (zie onderstaand album)
Kras Recycling, Volendam
De Heer Zorg- en Kantoorinrichting, Sliedrecht
Alligator, Rotterdam
Zorgcentrum, Heemstede
Aannemingsbedrijf Zwarts, Naaldwijk

Foto's Raadhuis Delft