• slide3
  • slide5
  • slide4

Architectuur en design

BrinkQ Professional Flooring erkent de verantwoordelijkheid die architecten en ontwerpers hebben wanneer het gaat om het selecteren van de juiste vloerbedekking voor een project of specifiek toepassingsgebied.

Duurzaamheid, lange levensduur, verantwoordelijkheid voor het milieu en bovenal esthetiek en eindgebruikers waarde, worden grondig onderzocht voordat een bouwproject kan beginnen. Goed te weten dat BrinkQ Professional Flooring een innovatieve productenlijn biedt met Powerbond®, modulair tegeltapijt, kamerbreed en geweven producten die als een tandem werken door evenwichtig design, technologie en duurzaamheid. Het juiste product voor de juiste toepassing.

In het onderstaande album vindt u een aantal voorbeelden van toepassingen van Powerbond, speciaal geselecteerd door architecten en binnenhuisontwerpers.

Ontdek onze nieuwste collecties

Onze collecties kwaliteitsvloeren worden continu aangevuld met vernieuwende producten en stijlen. Een voorbeeld daarvan is "Jackson". U vindt alles over deze en andere stijlen in onze digitale productcatalogus.

Stalen zijn verkrijgbaar via de BrinkQ stalenservice, belt u met 010-5299210 of mail naar info@brinkq.nl

Jackson-04334-02-1

De "HalfTone" collectie door Suzanne Tick

Designer Suzanne Tick haalt haar inspiratie uit de kunst, de mode, architectuur en de wereld om haar heen. Wij tonen u met trots een van haar meest recente creaties: de "HalfTone" collectie. Tick borduurt hiermee voort op grote patronen waardoor de gehele vloer als medium dient. De expanderende herhalende streepwerking geeft een zeer krachtig effect door het verlopen van kleur en lengte. Gemaakt met Sero™-ontwerptechnologie, heeft HalfTone de durf en de terughoudendheid van de minimalistische kunst.

Bekijk HalfTone

Top designer vertelt waarom zij graag met Powerbond werkt

Foto's met sfeerimpressies "architectuur en design"